din filme

La film. Ralph Strica-Tot

Sunt rau si asta e bine. N-o sa fiu niciodata bun si asta nu e rau. 

Poster film
Poster „Ralph Strica-Tot”. Foto: Disney

In sfarsit un film in care personajul negativ invinge! Si totusi, Ralph nu are nimic in comun cu dragonii sau zmeii care baga spaima in oameni. E urias, da, face numai rele in jur, da, vrea sa se razbune, dar nu-i iese. Ba chiar castiga.

Chiar daca nu esti familiar cu jocurile pe calculator din anii ’80, “ Ralph Strica-Tot” te prinde. Povestea in sine, personajele, replicile, imaginile, tensiunea constanta dintre bine si rau fac din ultima animatie Walt Disney un film pe care trebuie sa-l vezi.

Satul sa fie permanent personajul negativ din jocul “Felix Repara-Tot”, sa traiasca singur intr-o groapa de gunoi si sa fie exclus de “draguseni” (personajele bune), Ralph decide sa castige o medalie, pentru a deveni erou, pentru a atrage astfel atentia si admiratia celor din jur si, nu in ultimul rand, pentru a dormi si el la mansarda.

Ca sa-si atinga scopul, Ralph trebuie sa-si paraseasca jocul si sa intre in altul. Ajunge mai intai in “Hero’s Duty” unde castiga medalia, pe care o va pierde, insa, in “Sugar Rush”, un fel de taram al dulciurilor, condus de Regele Bomboana. Aici o intalneste pe Vanilina, un soi de dublura a lui, intr-o varianta mai mica. Si ea traieste singura intr-o groapa de gunoi, si ea vrea sa depaseasca statutul de “eroare” in jocul sau, si ea vrea sa devina o eroina. Cu toate astea, Ralph si Vanilina nu sfarsesc prin a fi impreuna. Ceea ce nu e rau. Vor sfarsi impreuna exact personajele la care te astepti mai putin. Dar asta ramane sa vedeti.


Trailer:

One thought on “La film. Ralph Strica-Tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *